Tvarohovovajíčková pomazánka

2. února 2015 v 19:54 | Bella.M |  Recipes
Ingredience, porce pro 4 osoby, (370 KJ/porce)

Tvarohovovajíčková pomazánka


Ingredience:

Hořčice plnotučná-1 lžička
tvaroh-1 kus
cibule kuchyňská-1 kus
majonéza- jedna lžička
koření vegeta- jeden balíček
okurka sterilovaná- 3 kusy
vejce na tvrdo-4 kusy

Postup:

1. Vajíčka, okurky a cibuli nakrájíme najemno
2.Přidáme tvaroh, majonézu, hořčici, trochu vegety
3. Promícháme
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 must-be-thinka must-be-thinka | 2. února 2015 v 20:00 | Reagovat

no je to takový nevyřeitelný trvá to už rok a půl a je to pořád dokola, někdy se to na chvíli zklidní a pak nanovo :/ děkuju :)* ta pomazánka vypadá dobře

2 Jess Jess | Web | 2. února 2015 v 20:08 | Reagovat

Asi to zkusím, ale bez majolky a cibule, po obojím se mi dělá špatně. :)

3 must-be-thinka must-be-thinka | 2. února 2015 v 20:12 | Reagovat

právě že to řešíme často, ale nikam to nevede :/

4 skinny-smurfette skinny-smurfette | Web | 2. února 2015 v 20:48 | Reagovat

studovala som na vyske, a nie raz ale odlozila som to na neurcito lebo mi nejak stastie neprialo... prvy krat to bolo preto ze som skolu nestihala popri praci (musela som pracovat abych prispievala rodicom), potom som sla externe ale v strede skuskoveho som sa psyychicky zlozila kvoli ex, potom som mala pauzu a pracovala, minuly rok som to znova skusala, na dennom, v brne, ale znova sa ozvaly psychicke problemy - neustale som bola v nemocnici no a teraz po 12tej hospitalizacii si hladam znova pracu, tentokrat zas na slovensku...
a ty ako ? ak studujes/pracujes - tak co za odbor?

a inac rada spriatelim, uz som si ta pridala :)

5 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 3. února 2015 v 7:21 | Reagovat

Mňam, určitě někdy zkusím :-)

6 Kubi Kubi | Web | 3. února 2015 v 8:45 | Reagovat

Znam neco podobneho, je to uzasne:-)  miluji tvaroh a vajicka:-)

7 Pusinka Pusinka | Web | 3. února 2015 v 9:22 | Reagovat

Mňam ta vypadá dobře, hned bych si dala :))

8 Jess Jess | Web | 3. února 2015 v 10:23 | Reagovat

Viděla jsem dotaz na rozdíl mezi normálním a sojovým mlékem, rozdíl je ten, že normální mléko obsahuje laktózu, která některým lidem nedělá dobře, a tak pijou sojové, které nezahleňuje a pro alergiky je to super volba. Ještě se dělají další mléka, rýžové (to mám nejradši), pohankové (to je asi nejjemnější)...

9 kelly145 kelly145 | Web | 3. února 2015 v 11:02 | Reagovat

Hm... majonéza asi by som skúsila niečo oné, ale vyzerá to byť super recept!

10 Jess Jess | Web | 3. února 2015 v 11:42 | Reagovat

Mandlové mléko jsou de facto rozemleté uvařené naředěné mandle. Do kafe bych si to nedala. :-) Jestli ale chceš rostlinné mléko, zkus to sojové, sice je trochu kaloričtější, ale to snad nevadí.

11 Katie Katie | Web | 3. února 2015 v 13:17 | Reagovat

Recept vypadá skvěle!
Podobně jsem dělala pomazanku dříve.

Normální mléko je od krávy nebo kozy, sojové je sojových bobu. Je výborné a ma taky dostatek bílkovin.

Pijí ho třeba vegani nebo lidé, kteří jsou alergicti na laktózu, jako já se svou intolerancí:).

12 fifffinka8 fifffinka8 | Web | 3. února 2015 v 13:44 | Reagovat

Vypadá to moc dobře, určitě zkusím :)

13 Niko Tin Niko Tin | Web | 3. února 2015 v 14:33 | Reagovat

Nesnáším vejce. To si radši dám na knackenbrot 1/2 krabičky odtučněnýho tvarohu :D

14 Ko Ky Ko Ky | E-mail | Web | 22. února 2015 v 17:46 | Reagovat

Mňamky, to si určitě brzy podle Tvého podání určitě udělám. ;)

15 Amálka Amálka | Web | 27. února 2015 v 13:20 | Reagovat

Dneska jsem ji vyzkoušela (tedy bez vegety) a je moc dobrá:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama